Voltage begrenzer

€399.00
In stock
Overview
Voltage begrenzer om het signaal van een luchtmassameter of MAP-sensor binnen het bereik van de originele ECU te houden

Bij de installatie van een turbo of supercharger neemt het signaal van de luchtmassameter en/of MAP-sensor toe. Zodra deze in de buurt van de 5 volt komt gaat deze buiten het bereik van de ECU en kan de ECU een storing geven en in noodloop gaan.

Met de installatie van dit onderdeel is het mogelijk om middels een stelschroef het signaal dat naar de ECU gaat te begrenzen en daarmee te voorkomen dat de motor in noodloop schiet.

Bij veel voertuigen uit de periode 1990-2005 is de originele ECU in staat om zonder andere software zichzelf bij te regelen op een lage druk turbo- of superchargersysteem zonder andere software nodig te hebben. Door bij deze modellen middels dit apparaat het signaal van de luchtmassameter te begrenzen is het mogelijk om zeer eenvoudig uw auto veilig afgesteld te krijgen.

Ook bij sommige nieuwere modellen is het mogelijk om dit apparaat te gebruiken alleen met nieuwere modellen met meer sensoren wordt de kans telkens kleiner.

Dit apparaat werkt niet op alle voertuigen en het blijft ten alle tijde belangrijk om zowel ontsteking als inspuiting te controleren om er zeker van te zijn dat uw auto veilig afgesteld staat.

More Information
SKU uni_volt_lim
Product Brand Chargertech
Sold per 1
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account