Superchargers

sort-ascending
Trillingsdemper koppeling supercharger intern
As low as €59.00
Mini Cooper S Poelie upgrade
As low as €149.00
Raptor V-series superchargers
As low as €1,849.99
Raptor R-serie superchargers
As low as €2,799.00
Mercedes 55 AMG Poelie upgrade
€599.00
BMW M60 / M62 Superchargerset
€3,900.00
BMW M54 Superchargerkit
€2,999.00
VAG 3.0TFSI Poelie upgrade
€327.99
PSA TU3 Superchargerset
€2,800.00
Subaru Tribeca B9 3.0 H6 superchargerkit
€4,500.00
Chrysler Crossfire SRT6 / Mercedes 32 AMG Poelie upgrade
€590.00
VAG 3.0TFSI Poelie upgrade
€219.00

Supercharger: Boost het vermogen van je auto!

Ben je op zoek naar een manier om het vermogen van je auto te verhogen? Dan is een supercharger wellicht de oplossing voor je. Bij Chargertech, een van de weinige specialisten in Europa op dit gebied, kun je een supercharger kopen die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. 

Wat is een Supercharger?

In tegenstelling tot een turbocharger, die wordt aangedreven door de uitlaatgassen van de auto, wordt een supercharger aangedreven door de krukas van de motor. Bij elke omwenteling van de aangedreven as van de supercharger wordt lucht aangezogen en gecomprimeerd. Hierdoor kan er meer zuurstof in dezelfde hoeveelheid ruimte worden verplaatst, wat leidt tot een krachtigere verbranding en dus een hoger vermogen van je motor.

Het grote voordeel van een supercharger ten opzichte van een turbocharger is dat een supercharger direct druk levert. Dit komt doordat er een directe verbinding is met de krukas van de motor, waardoor de compressor direct omwentelingen maakt. Hierdoor is er geen vertraging, zoals bij een turbocharger, die tijd nodig heeft om op gang te komen.

De voordelen van een Supercharger auto

Een auto met een supercharger heeft verschillende voordelen:

  1. Ten eerste levert het meer vermogen op, waardoor je auto sneller kan accelereren.
  2. Daarnaast zorgt de supercharger ervoor dat de motor efficiënter werkt, wat kan leiden tot een lager brandstofverbruik. 
  3. Daarbij is een supercharger auto vaak krachtiger dan een auto met een turbocharger. Dit komt doordat de supercharger direct druk kan leveren, terwijl de turbocharger tijd nodig heeft om op gang te komen. 

Schroefcompressor of Centrifugaal Superchagers

Bij chargertech gebruiken we voornamelijk schroefcompressoren (Roots en Lysholm) en centrifugaal superchargers. Deze zijn bekend om hun betrouwbaarheid en efficiëntie. Daarnaast bieden we ook een revisie service aan voor nagenoeg alle merken en modellen superchargers. Dus als je al een supercharger hebt, maar deze is aan een onderhoudsbeurt toe, kun je ook bij ons terecht. 

Supercharger kopen bij Chargertech

Of je nu op zoek bent naar een losse supercharger of een compleet superchargersysteem voor je auto, wij hebben het allemaal. Bovendien bieden we ook pakketten aan, zodat je in één keer alles hebt wat je nodig hebt om je auto te upgraden. 

Bij Chargertech draait alles om jou. We zorgen ervoor dat je de best mogelijke service krijgt en dat je auto de boost krijgt die het verdient. Onze experts staan klaar om je te helpen met al je vragen en zorgen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

loader
Loading...